top of page

 Bezoekers 
 en teams 

Bezoekers en teams geven een geweldige input in het werk. 

 

Naast het feit dat een bezoek vaak een levensveranderende ervaring is voor degene die komt is het ook een enorme bemoediging voor de mensen hier en... samen met de extra handen van de bezoekende teams kunnen we natuurlijk veel meer voor elkaar krijgen dan zonder!  

 

Wij ontvangen dan ook graag bezoek.  

 

Wat zijn de mogelijkheden? 

Zelf op bezoek komen
(of met een klein groepje) en bv een week meedraaien met onze verschillende programma’s. Op deze manier krijg je een goed beeld van ons werk en dit is ontzettend leuk als oriënterend bezoek of kennismaking. Neem wel even vooraf contact met ons op ter afstemming van data etc.  

Trainingsschool

Op bezoek komen omdat je geïnteresseerd bent in het volgen van de trainingsschool. Neem dan contact op met jorrit@revolutionschool.nl  

 

Een teamreis organiseren 

Hoe:  

1 Neem contact met ons op over mogelijke data en om te brainstormen over het soort team dat je wilt samenstellen (bouw team, klus team, sport team, kinderwerk...).
Dit kan via ilja@phoneo.nl of info@phoneo.nl  

2 Verzamel een enthousiaste groep mensen om je heen die mee willen. 

3 Wij helpen je met alle informatie betreffende accomodatie, vluchten etc. en ook met informatie over het land, de cultuur, jullie project etc. 

4 Zet samen acties op om fondsen te werven om jullie project te bekostigen. 

5 Kom hier en werk met ons samen.  

 

Aan... 

- De bouw van een huisje voor een gezin  

- Het organiseren van sportclinics voor kinderen en/of jeugd 

- Het opknappen van speeltoestellen of projectgebouwen 

- Het organiseren van een dagkamp 

- De wijken ingaan om te evangeliseren en voor mensen te bidden 

Of... ... ...  

Afgelopen april zijn we als groep van 25 personen (tieners en volwassenen) te gast geweest bij Phoneo. We hebben een week lang iets mogen zien van - en mee mogen werken aan - het bijzondere werk wat Phoneo doet. De manier waarop zij mensen die geen toekomst meer lijken te hebben een toekomst geven, door er voor ze te zijn, door concreet te werken aan betere leefomstandigheden en door ze liefdevol en met respect te behandelen is indrukwekkend en inspirerend. De liefde van God is zichtbaar door de werkers van Phoneo en straalt uit naar de mensen die ze mogen dienen met hun liefde, zorg en ook enthousiasme.

Want wat is het bijzonder om te zien hoe kinderen en tieners de mogelijkheid krijgen om een paar keer per week mee te doen aan het kinderwerk, opgevangen worden in Casa Ana, huiswerkbegeleiding krijgen in het Sela project, hoe de armste gezinnen een ander, zoveel beter huis krijgen, hoe er wordt gezorgd voor dagelijks brood voor mensen die zelf die mogelijkheid niet hebben om dat voor elkaar te krijgen. Maar ook, een arm om iemand heen en een liefdevolle lach, een knuffel of een bemoedigend woord voor wie dat nodig heeft. Phoneo hoort en ziet ieder mens, naar het voorbeeld van Jezus. Als groep hebben wij iets mogen geven van onze tijd en inzet, maar zoveel meer teruggekregen in deze week. De vele ervaringen, gesprekken en bijzondere momenten hebben we meegenomen en hebben ons aangeraakt. We kijken dan ook dankbaar terug op een Gezegende tijd!

Renate de Vries-Martini, Kerkelijk Werker PKN Haulerwijk-Waskemeer

Over ons
bottom of page