top of page

 Hoe kunt 
 u helpen? 

Help ons helpen, doneer vandaag door een eenmalige of periodieke gift* over te maken. 

 

Phoneo is een non-profit organisatie. Voor onze financiele middelen zijn wij afhankelijk van giften. Ons werk wordt dan ook ondersteund door familie, vrienden, kerken, organisaties en bedrijven.  

 

De Zigeuners en Roemenen die bij Phoneo werken ontvangen een salaris, teamleden uit andere landen dienen zelf in hun levensonderhoud te voorzien door middel van sponsoring uit een persoonlijke achterban.  

 

Het is ons diepe verlangen om structurele hulp te bieden en te blijven bieden door middel van de projecten en programma’s waarover u op deze site hebt kunnen lezen. 

 

Op de pagina van Stichting Kennisbank Filantropie kunt u ons ‘Beleidsplan 2013 - 2018’ en ons Financieel jaarverslag vinden. 

 

Wilt u betrokken zijn bij ons werk?  

Omdat ons werk groeiende is zijn wij steeds op zoek naar nieuwe sponsors; werkgroepen, kerken, organisaties en bedrijven die samen met ons de schouders onder dit werk willen zetten. Dit kan door een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van ons werk onder de Roma in betrokkenheid, gebed en financiele steun.   

 

U kunt uw gift overmaken naar: 

 

STICHTING PHONEO 

Rekeningnummer : NL83 ABNA 041 497 81 61 te Aduard 

U kunt ook veilig doneren via “PayPal”  
klik op  het Visa / Mastercard logo 

U wordt doorgelinkt naar onze betaal service “PayPal” 

 

* Al uw giften zijn belasting aftrekbaar.
   Wij hebben een ANBI erkenning

Doneert u liever hulpgoederen? In dit Word bestand  vind u een lijst met producten die wij hard kunnen gebruiken.

Voor ons actuele beleidsplan en jaarverslag klik op deze link.

Wij werken al zo’n 8 jaar samen met st. Phoneo. Fijne mensen om mee te werken omdat ze allemaal een passie hebben voor Gods Liefde en daardoor ook voor de mensen voor wie ze het doen. Door Phoneo mochten wij in contact komen met bijzondere parels in God’s hand. Het gaf ons een nieuw begrip van de uitspraak “het is fijner om te geven dan te ontvangen”.

Ons vertrouwen is gesterkt door de samenwerking. De middelen die geschonken worden, worden goed en transparant beheerd. Ook dat geeft vertrouwen. Wij kunnen de inzet van geschonken middelen terugkoppelen aan de gevers waardoor sponsors, donateurs en schenkers vertrouwen hebben in de bestedingen. Wij bidden voor continuïteit van dit prachtige werk.

St. Oost Europa Comite Ureterp

Over ons
bottom of page