top of page
IMAGE 2023-05-25 19_55_41.jpg

           KInderkampen 2024            
 

IMAGE 2023-05-25 19_55_29.jpg
IMAGE 2023-05-25 19_55_37.jpg
project8nov18_58.jpg

Bericht geplaatst donderdag 16Mei 2024

Geef de Glimlach van Hoop aan Zigeunerkinderen: Een Week die Hun Levens Verandert!  

 

Nog een paar weken en dan hopen we opnieuw met 90 kinderen uit de zigeunerwijken op kinderkamp te gaan. De opwinding is voelbaar en de verwachtingen zijn hooggespannen. Maar om deze onvergetelijke week mogelijk te maken, hebben we uw hulp nodig. Samen kunnen we deze kinderen een ervaring geven die hun levens voorgoed zal veranderen. Helpt u ons mee om hun hoop en toekomst vorm te geven?

Een Kamp dat Levens Verandert: Een kamp kan misschien simpelweg worden gezien als een leuke extra, vergelijkbaar met een vakantie in eigen land. Maar wij weten uit ervaring dat deze christelijke kampweken een diepgaande impact hebben op de kinderen. Ze zijn meer dan alleen een week vol plezier en spelletjes. Ze zijn een keerpunt in het leven van deze kinderen.

Getuigenissen van Transformatie: Het is hartverwarmend om jaren later te horen hoe deze kampweek een beslissend moment is geweest in het leven van deze kinderen. Sommigen getuigen dat het kamp hun ogen opende voor een wereld van mogelijkheden, waar ze voorheen nooit van durfden te dromen. Anderen vertellen hoe ze tijdens deze week de onvoorwaardelijke liefde van God hebben ervaren en hoe dit hun leven voorgoed heeft veranderd.

Investeer in de Toekomst: Uw bijdrage is van onschatbare waarde. Samen kunnen we investeren in deze kinderen en hun toekomst. Door uw gift draagt u direct bij aan de kampkosten en maakt u het mogelijk dat deze kinderen een week lang kunnen genieten van liefde, plezier, en geestelijke groei. U geeft hen een onvergetelijke ervaring die hen zal inspireren en bekrachtigen om hun dromen na te jagen en hun potentieel te realiseren.

Hoe kunt u helpen? Het is eenvoudig om een verschil te maken. Klik op de onderstaande tikkielink of scan de QR-code om een gift te geven en deel uit te maken van dit prachtige project.

 

Samen kunnen we deze kinderen de glimlach van hoop schenken en hen laten zien dat ze geliefd en waardevol zijn.

Betaalverzoekjes via Tikkie

Eenvoudig en veilig je vrienden terugbetalen met iDEAL.

IMG_3173.jpeg
Over ons

Wij reisden met een klein groepje uit onze kerk naar Reghin. Het was een hele bijzondere reis. Wat ons bijzonder raakte was de vrijheid die we ervoeren in de samenkomst! Echt geweldig, zo vrij en in eenheid met verschillende naties God groot maken! Ook was het indrukwekkend om te zien hoe de mensen van Phoneo met zoveel overgave voor God werken, echt hun leven hebben neergelegd. Prachtig om zo'n vruchtbaar werk van God te zien!

Chris en Annemieke Jonker, PG Sjaloom Heerhugowaard

Wij kennen Phoneo als een positieve, christelijke organisatie die zich volledig inzet voor de zigeuner bevolking, met een gedreven, plezierig team. Voor ons is Bread to Live een belangrijk doel, het ondersteunen van gezinnen door middel van voedselhulp. Want in onze ogen is elk kind waardevol en kostbaar om voor te vechten.

Hedzer en Anneke van Houten, Bread to Live sponsors

kinderkamp Phoneo
bottom of page