top of page

 House to Live 

Van krotten tot woonhuizen

Wij geloven dat iedereen recht heeft op een goed huis. Een huis waarin kinderen veilig en gezond kunnen opgroeien. Een huis met stevige muren die niet elk moment kunnen instorten en een dak dat regen en sneeuw buiten houdt.  

 

Om ons heen zien wij echter grote gezinnen in bouwvallige krotjes leven. Voor hen willen we de handen uit de mouwen steken en voor goede woonruimte zorgen. Dit kunnen wij echter niet alleen.  

 

Het House to Live programma bouwt samen met teams van vrijwilligers uit diverse landen nieuwe huisjes voor de allerarmsten.  

 

Ben ook jij enthousiast om, samen met je kerk, je jeugdgroep of collega’s, voor de Roma aan de slag te gaan en heb je een paar rechterhanden dan helpen we je met alle informatie die je nodig hebt om een team om je heen te verzamelen, geld in te zamelen en de reis voor te bereiden.
Hier ter plaatse coördineren de mensen
van House to Live de werkzaamheden en begeleiden ze de bezoekende teams.  

 

Dankzij House to Live wonen al heel wat gezinnen in een goed huis.  

 

Ook geïnteresseerd? Bouw mee en neem contact met ons op via info@phoneo.nl

Voor meer informatie kun je ook kijken
onder het kopje ‘Bezoekers en teams’.  

 

“Nadat een neef ons op straat zette sliepen mijn kinderen middenin de winter in een schuurtje. Dat we nu een eigen huisje hebben is een enorm geschenk.” 

Simona 

 

“Nadat ik eerst heb meegewerkt aan de bouw van huisjes voor andere gezinnen was het ook mijn beurt om samen met een team te werken aan een goed huisje voor mijn eigen gezin. Ik ben er trots op.” 

Mexic 

 

“Via sponsoring kon er voor ons gezin een huis gekocht worden. Een huis met stromend water! Wat een uitkomst voor mijn gezin van 7 kinderen! Het is maar goed ook dat we verhuisd zijn want het hutje waar we in woonden is nu ingestort, ik ben zo blij dat wij veilig kunnen wonen”  

Emilia

HOUSE.jpg
bottom of page