top of page
Opening_Selah_31_edited.jpg

 kerk en community 
 Iosua 

Gods Koninkrijk zichtbaar maken

Onze kerk is een dynamische gemeenschap van gelovigen uit alle Romawijken waar wij werken. Wij willen een warme plek van ontmoeting zijn waar mensen worden bemoedigt en nieuwe hoop en kracht ontvangen in hun vaak moeilijke omstandigheden. Het geloof neemt een belangrijk plaats in de levens van de zigeuners. De Iosua gemeente wil daarom ook een plek zijn waar de zigeuners uiting kunnen geven aan hun geloof en waarin ze kunnen groeien en bouwen aan hun relatie met God en met elkaar.

 

Als gemeente komen we elke zondag ochtend om 11 uur samen in ons kerkgebouw in het centrum van Reghin. Omdat veel mensen uit de omliggende dorpen geen geld hebben om te kunnen komen regelen en betalen wij voor hen het bus vervoer. 

 

Elke zondag ochtend is er naast de volwassenen samenkomst ook een speciaal programma voor de kinderen. 

 

Op de doordeweekse dagen brengen we de kerk naar de mensen toe. In elk dorp worden huisgroep avonden gehouden waar de mensen in kleinere groepen bij elkaar komen om de onderlinge relaties te verstevigen, waar ze hun hart kunnen delen en er ruimte is voor een gesprek,  waar ze bidden voor hun dorp of wijk, en waar ze leren van het hart van God door bijbelstudie.

 

Naast de groepen voor volwassenen hebben we ook een actieve, enthousiaste 
jeugdgroep.

dopen.jpeg

Chris en Annemieke Jonker, PG Sjaloom Heerhugowaard

Wij reisden met een klein groepje uit onze kerk naar Reghin. Het was een hele bijzondere reis. Wat ons bijzonder raakte was de vrijheid die we ervoeren in de samenkomst! Echt geweldig, zo vrij en in eenheid met verschillende naties God groot maken! Ook was het indrukwekkend om te zien hoe de mensen van Phoneo met zoveel overgave voor God werken, echt hun leven hebben neergelegd. Prachtig om zo'n vruchtbaar werk van God te zien!

Over ons
bottom of page