top of page
  • Writer's pictureAdmin

Feeding hope: How a food program in Odessa is changing lives.

In het hart van Odessa, een stad met meer dan 1,2 miljoen inwoners, vindt een prachtig initiatief plaats dat de harten van duizenden mensen raakt.

Met een toegewijd team van vrijwilligers en medewerkers worden er dagelijks honderden maaltijden bereid en verspreid onder de mensen in Odessa. Het programma is erop gericht om vijf dagen in de week ouderen, oorlogsveteranen en daklozen te voorzien van een warme voedzame maaltijd.

Het is hartverwarmend om te zien hoe deze mensen met open armen worden ontvangen bij de uitdeelpunten. Oorlogsveteranen en vluchtelingen die door de Russische oorlog getroffen zijn, worden met respect behandeld en krijgen een gratis warme maaltijd aangeboden.

Het voedselprogramma is meer dan alleen een manier om mensen van voedsel te voorzien. Het is een manier om hoop en menselijkheid te bieden aan degenen die het meest kwetsbaar zijn. Het biedt een gevoel van gemeenschap en helpt de mensen te verbinden met elkaar.

Het is geweldig om te zien hoe dit programma de gemeenschap van Odessa samenbrengt en mensen in staat stelt om te helpen en bij te dragen op een manier die hen in staat stelt om positieve veranderingen te maken. Het voedselprogramma is een lichtpuntje in de donkere tijden waarin we leven en biedt hoop aan degenen die het het hardst nodig hebben.

Als u wilt bijdragen aan dit prachtige initiatief, kunt u contact opnemen met Ilja Witte via info@phoneo.nl we willen samen met u kijken hoe u kunt helpen.


Uw bijdrage kan een groot verschil maken in het leven van de mensen die dagelijks door dit programma worden geholpen. Laten we samenwerken om de wereld een betere plek te maken voor iedereen, een maaltijd per keer.

28 views0 comments

Comments


bottom of page